Prima pagina

Despre noi

Servicii oferite

Clienti

Contact


Cereri

Lista fondurilor

Tarife

Formular cerere
ANUNT IMPORTANT - Avand in vedere situatia actuala si masurile ce se impun pentru limitarea raspandirii COVID19 - programul de lucru cu publicul se suspenda. Cererile insotite de actele necesare se pot trimite prin posta, curier, email.

Pentru obtinerea unei adeverinte privind activitatea desfasurata de dumneavoastra la una din firmele (Lista fondurilor): SC MARATEX SA Baia Mare, SC APSA SA Baia Mare, SC Filatura de Bumbac CAREI, SC ERGOLEMN SA Satu Mare, SC AGROMEC Tasnad, va rugam sa trimiteti prin posta o cerere semnata de dumneavoastra care sa contina cat mai multe date despre perioada lucrata, marca avuta, schimbul, etc. De asemenea trimiteti o copie dupa un act de identitate valabil, o copie dupa carnetul de munca si un nr. de tel. pentru a va putea contacta (prin trimiterea acestor acte va dati acordul ca acestea sa fie prelucrate in vederea eliberarii adeverintelor solicitate). Aceste documente va rugam sa le trimiteti la adresa:
S.C. IMPREST S.R.L.,
loc. VETIS, str. Drum Carei nr.11 (Parc Industrial Vetis)
jud. Satu Mare


Termenul maxim de solutionare a cererilor este de 90 zile lucratoare
Daca aveti alte intrebari, puteti folosi formularul de mai jos:
Numele si prenumele:  
Adresa:            
Adresa e-mail:       
Firma la care ati lucrat:  
Intrebari: 

Datele trimise prin acest formular sunt folosite doar pentru a va putea contacta in legatura cu cele solicitate, nu sunt pastrate sau transmise in nici un fel altor entitati.
Prima pagina Despre noi Servicii Clienti Contact